WAAR BEN JE NAAR OP ZOEK?

Sale!

Pieke Broodbier

€ 3,75 € 2,95
Sale!

Pieke Broodbier

€ 3,75 € 2,95

Pieke Broodbier is een speciaal bier dat gemaakt is met brood dat niet verkocht werd. Wij halen brood op dat na die dag niet meer verkocht mag worden, dit brood was anders weggegooid. We maken dit bier om het onverkochte brood een nieuwe waarde te geven. Het bier is gebaseerd op een British Golden Ale. Pieke Broodbier ruikt heerlijk fruitig en heeft een stevige smaak. 

Het bier is heerlijk koud te drinken en ook erg lekker met kaas of gestoofd vlees. 

 

Inhoud: 330 ml

Alcohol: 5,7% 

Wij zijn met trots een bier dat ontstaan is in de mooie Limburgse stad Maastricht. Op verzoek kunnen we het bier ook feestelijk verpakken. 

 

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Geen 18? Geen alcohol.

Pieke Limited Kerstpakket

€ 24,95

Pieke Limited Kerstpakket

€ 24,95

Dit pakket bevat allerlei producten die de feestdagen net wat lekkerder maken. Ieder pakket bevat 2 flesjes Pieke Broodbier. Daarnaast is een selectie van onze duurzame producten zoals Limburgse stroop, lokale honing, Circulariekoekjes van Eigen Deeg, heerlijke tomaten paprikasoep van de verspillingsfabriek of spread-it smeerkaas in het pakket te vinden.

 

De producten in het pakket hebben allemaal een duurzaam of lokaal verhaal en maken zo de feestdagen compleet. Alle producten zijn goed te combineren. Een soepje met de smeersels op toastjes bijvoorbeeld. Of een kaasplankje met een Pieke Broodbier erbij.  

 

Dit alles zal zitten in een handgemaakt houten kratje. Dit kratje is gemaakt op de sociale werkplaats met resthout.

 

De uiteindelijke inhoud kan iets afwijken van de foto.

 

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Geen 18? Geen alcohol.

Pieke Broodbier Pakket

€ 12,95

Pieke Broodbier Pakket

€ 12,95

In dit Pieke Broodbier Pakket krijg je 4 flesjes Pieke Broodbier in een handgemaakt houten kratje. Dit bijzondere kratje is gemaakt op een sociale werkplaats van resthout. Je krijgt dus niet alleen bier met impact, maar ook een stoer kratje met impact!

 

Leuk om kado te geven of om zelf van te genieten.  

Geen 18? Geen alcohol.

Pieke Broodbier Sweater

€ 34,95

Pieke Broodbier Sweater

€ 34,95

Eindelijk is de vintage Pieke Broodbier sweater er! Deze vintage truien hebben we een persoonlijk tintje gegeven met ons Pieke Broodbier logo. Nu kun jij de wereld laten zien dat jij samen met ons impact wil maken.

 

Elke trui is uniek en anders, omdat wij met vintage werken. Hiermee geven wij truien die anderen niet meer willen een nieuwe waarde en besparen we water. Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met je voorkeur. We hebben alleen niet elke kleur in elke maat op voorraad. We nemen altijd contact met je op als je voorkeur er niet bij zit.  

 

Heb je vragen of wensen? Stuur ons gerust een bericht of zet het bij de opmerkingen tijdens het bestellen.

Zou je graag een grote hoeveelheid flessen willen bestellen? Heb je een speciale wens of verzoek? Neem contact met ons op en we maken je wensen werkelijkheid!