WAAR BEN JE NAAR OP ZOEK?

Sale!

Pieke Broodbier

€ 3,75 € 2,95
Sale!

Pieke Broodbier

€ 3,75 € 2,95

Pieke Broodbier is een speciaal bier dat gemaakt is met brood dat niet verkocht werd. Wij halen brood op dat na die dag niet meer verkocht mag worden, dit brood was anders weggegooid. We maken dit bier om het onverkochte brood een nieuwe waarde te geven. Het bier is gebasseerd op een British Golden Ale. Pieke Broodbier ruikt heerlijk fruitig en heeft een stevige smaak. 

Het bier is heerlijk koud te drinken en ook erg lekker met kaas of gestoofd vlees. 

 

Inhoud: 330 ml

Alchol: 5,7% 

Wij zijn met trots een bier dat onstaan is in de mooie Limburgse stad Maastricht. Op verzoek kunnen we het bier ook feestelijk verpakken. 

 

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Wij kunnen leuke, duurzame, persoonlijke cadeaupakketten maken. Deze vullen wij zoveel mogelijk met lokale en duurzaame producten. Ieder pakket is weer net een beetje anders. Elk pakket zit in een houten kratje dat gemaakt is van resthout door een sociale werkplaats in Maastricht.  

 

Wil je een persoonlijk cadeaupakket? Neem dan even contact met ons op! Dan kunnen wij iets aanbieden dat helemaal bij je wensen past.

Zou je graag een grote hoeveelheid flessen willen bestellen? Heb je een speciale wens of verzoek? Neem contact met ons op en we maken je wensen werkelijkheid!